Besök hos Emerson

Detta är ett gammalt besök

När: 2011-04-06
Var: FOI-huset
Linköping
Antal platser: 15

Om besöket:

Emerson (eller Rosemount Tank Radar eller vad de nu heter) tillverkar tank-radar (man kan t.ex. använda en liten dyr radar-baserad manik för att mäta nivån i tankfartyg m.m, istället för en stor och jättedyr mekanisk manik).

Emerson ligger här på Campus Valla (G-huset, samma ingång som FOI).

OBS. Ändrad tid: Ny tid är 17:30

Besöket börjar 17:30 den 6 april, och det kommer ingå lite fika och annat sånt.

Datum för när anmälan öppnar är inte satt än, men kommer bli när schemat för vt2 har kommit. Infobrev kommer att skickas ut på kurslistan när detta är bestämt.

Såhär skriver Emersson själva:
"Inbjudan till studiebesök hos Rosemount Tank Radar

Onsdagen den 6 april klockan 17:30 hälsar Rosemount Tank Radar AB välkomna till ett studiebesök på vårat kontor i Mjärdevi på Olaus Magnus väg 42. Samma hus som FOI.

Vi ingår i Emerson-koncernen och är världsledande inom radarnivåmätning för tankfartyg, raffinaderier, tankterminaler och processindustri. Globalt är vi ungefär 400 anställda. På Linköpingskontoret arbetar ca 30 personer med utveckling och test av nya och befintliga produkter. Här finns bland annat en mätsträcka och flera stora tankar som vi utför tester i. Många olika teknikgrenar finns representerade här, till exempel mekanik, elektronik, mikrovågsteknik och mjukvaruteknik."

Om Emerson

Aktuella Besök:

Just nu finns det inga planerade besök

Medlemmar:

Vi letar just nu efter nya medlemmar. Så om du vill hjälpa till med att anordna besök kontakta oss

Logga in

Användarnamn:

Lösenord:

Registrera