Besök hos Syntronic Software Innovations

Detta är ett gammalt besök

När: 2012-12-03
Var: Teknikringen 9
Linköping
Antal platser: 20

Om besöket:

Måndagen den 3 december gör Team Obelix ett besök hos Syntronic Software Innovations i Mjärdevi Science Park, här i Linköping.

Besöket sätter igång 17.30 vid Syntronic kontor. För de som känner sig osäkra på att hitta, kommer det ske en samling vid Flotten (på Blå Havet) 17.10 där vi sedan gemensamt cyklar till kontoret. Kom i god tid!

Man kommer att få en liten rundvandring av arbetsplatsen, där man har chansen att se och ställa frågor kring hur det är att jobba på Syntronic. Om ni undrar vad Syntronic gör är det bara att kolla på deras hemsida . De kommer stå för mat, troligtvis en macka eller liknade och hålla på i 2-3 timmar

Besöksansvarig är Dennis Julin (denju441, 073-6222750), som man kan rikta vilka frågor som helst angående besöket till.

Om Syntronic Software Innovations

Syntronic Software Innovations har en mycket konkurrenskraftig leverans av inbyggda mjukvarusystem, IT-system samt projektledning, kvalitetssäkring och kvalitetskontroll av mjukvara. Inom telekom, industri och fordonsbranschen levererar vi hela projekt, funktions- uppdrag samt kompetenta resurser på plats hos kunden. Vi erbjuder utveckling nära kunden, nearshore och offshore, där kontoret i Malaysia spelar en framträdande roll.

Aktuella Besök:

Just nu finns det inga planerade besök

Medlemmar:

Vi letar just nu efter nya medlemmar. Så om du vill hjälpa till med att anordna besök kontakta oss

Logga in

Användarnamn:

Lösenord:

Registrera