Besök hos Ericsson AB

Detta är ett gammalt besök

När: 2013-04-24
Var: Datalinjen 3
583 30 Linköping
Antal platser: 40

Om besöket:

Onsdag den 24 april gör Team Obelix ett besök hos Ericsson AB i Mjärdevi Science Par, här i Linköping.

Besöket sätter igång 17.30 vid Ericssons kontor, den röda tegelbyggnaden. För de som känner sig osäkra på att hitta kommer det ske en samling vid Flotten (på Blå Havet, mellan A- och B-huset framför Kårallen) 17.10, där vi sedan gemensamt cyklar till kontoret. Kom i god tid!

Man kommer få en rundvandring av arbetsplatsen, där man har chansen att se och ställa frågor kring hur det är att jobba hos Syncore och med utveckling av både hård- och mjukvara. Det kommer att bjudas på något matigt under kvällen.

Besöksansvarig är Jonas Hietala (jonhi121, 070-6826365), som man kan rikta vilka frågor som helst angående besöket till.

Om Ericsson AB

Ericsson AB är ett världsledande företag inom mobil kommunikation och har starka internationella anknytningar. Ericsson är en av Linköpings största arbetsgivare med både hardvaru- och mjukvaruutveckling. Ericsson har traditionellt sett alltid rekryterat direkt från universitet vilket gör att Ericsson är ett väldigt bra företag att ha kontakt med. De erbjuder även varje år ett antal sommarjobb och ex-jobb.

Företaget har ett kontor i Mjärdevi Science Park i Linköping. Läs mer på deras hemsida.

Aktuella Besök:

Just nu finns det inga planerade besök

Medlemmar:

Vi letar just nu efter nya medlemmar. Så om du vill hjälpa till med att anordna besök kontakta oss

Logga in

Användarnamn:

Lösenord:

Registrera